0761 848 675 Non Stop!

Turnu Magurele

Servicii tractari auto Turnu Magurele si localitatile limitrofe

Suna-ne acum! 0761 848 675

Va oferim servicii de tractari auto pentru Turnu Magurele sau judetul Teleorman. Ne puteti solicita oricand indiferent de locatie sau destinatie. Venim pe piata de tractari auto cu entuziasm si promtitudine. Ne dorim clienti care vor memora numarul nostru de telefon pentru o eventuala solicitare. Cel mai important lucru pentru noi este multumirea clientului (vor fi si cazuri speciale, desigur). Pana la urma, trebuie sa incercati pe cineva, noi va rugam sa incercati cu noi.

Tractari auto turnu magurele

Platforma auto pentru turisme

Platforma auto pentru turisme de orice dimensiune.Cu platforma noastra putem transporta berline, jeep-uri sau limuzine. Avem capacitatea de a transporta orice fel de autoturism. Atunci cand contacti operatorul nostru va rugam sau specificati marfa si modelul..

Platforma auto pentru utilitare

Va oferim si platforma auto pentru utilitare de pana la 3,5 tone. Pentru a transporta o utilitara trebuie sa ne informati detaliat dimensiunile pentru a putea sti ce fel de platforma sa va trimitem. Poate fi vorba de duba sau carosata, inaltimea nu conteza, doar lungimea.